Interiør og komfort

HONGQI E-HS9 er en av de aller største personbilene på det norske markedet. Bilens lengde (5209 mm) og akselavstand (3110 mm) åpner for klasseledende plass mellom seteradene, og en svært romslig og komfortabel kupé med mange oppbevaringsmuligheter. Seks eller syv seter er standard og kommer uten tillegg i prisen, og setene på tredje rad er komfortable, selv for voksne.

Designdetaljer som valnøttdekor kombinert med eksklusiv skinnkvalitet og diamantmønstre skaper en førsteklasses opplevelse. Setene har mulighet for massasje og ventilasjon (gjelder utstyrsnivå Exclusive), og inntil 16 innstillingsmuligheter gjør at kjøreturen blir ekstra komfortabel.

Store sideruter i mørkt glass beskytter mot innsyn og sterkt sollys. Dørene i utstyrsnivå Premium og Exclusive/Exclusive+ har «soft close» lukkingssystem, som bidrar til økt komfort og sikkerhet.

Et dobbelt lag akustisk glass isolerer lydoverføring i og utenfor bilen, og gir et støysvakt og behagelig miljø inne i bilen. Støynivået i 60 km/t er lavere enn 56dBA.

Skjermer i bilen

HONGQI E-HS9 er tilgjengelig med flere store skjermer. Det er opptil tre integrerte panoramaskjermer i front med omfattende kontroll-, informasjons- og underholdningssystem, navigasjon og multimedia. Systeminnstillinger som klimakontroll og seteinnstillinger, massasje og ventilasjon er tilgjengelig via en egen skjerm i midtkonsollen.

HONGQI E-HS9 har mobilspeilingsløsningen Android Auto og Apple Carplay. Med Apple Carplay og Android Auto får du tilgang til et utvalg av dine mobil-apper mens du kjører. Ring, send SMS og hør på din favorittmusikk via samme brukergrensesnitt som du er vant med fra din mobil.

Seter

E-HS9 er tilgjengelig med både Alcantara- og nappa skinnseter, og setene har ulike spesifikasjoner avhengig av utstyrsnivå.

Forseter

Elektriske førerstoler med minne og varme er standard. Justerbar lårstøtte er standard i Premium og Exclusive/Exclusive+. I tillegg har utstyrsnivåene Exclusive og Exclusive+ ventilasjon og tre ulike massasjeprogrammer. Forseter med eksklusiv nakkepute er standard, og gir meget komfortabel hodestøtte. Det finnes mange rom og oppbevaringsplasser for både fører og passasjerer. Enten det er mobiltelefon eller vannflaske, er det enkelt å finne en egnet plass å legge fra seg tingene sine.

Bakseter

I HONGQI E-HS9 er det nesten like behagelig å sitte bak, som det er å sitte foran. Varme i andre seterad er standard på alle utstyrsvarianter, og for baksetepassasjerer i toppmodellen kan vi friste med både elektrisk justerbare seter og nakkestøtte med en behagelig pute i tillegg (gjelder ikke 3. seterad). I tillegg til komfortable seter med varme, har du flere smarte plasser og rom å legge fra deg tingene dine, både på 2. og 3. seterad.

Bagasjerom

God plass til opptil 6 passasjerer og bagasje. Med alle setene i bruk kan du laste 225 liter bagasje (255 liter til taket). Bagasjerommet har i tillegg to nivåer under gulvet og mulighet for frunk (75 liter), som også kan benyttes til oppbevaring.


Bagasjeromsmåli mm*
(lengde x bredde x høyde)
i liter*
7 seter580 x 1050 x 720225 liter (255 l til taket)
5 seter1240 x 1050 x 800622 liter (796 l til taket)
2 seter2160 x 1050 x 8001145 liter (1747 l til taket)
* målt i 7-seter

Nå får du HONGQI E-HS9 med
fastrente i 3 år til kun 2,8%

Les mer og avtal prøvekjøring